fine Pedro

Nu har Pedro flyttat till oss:-) En supertrevlig B-ponny, som redan har charmat oss allihop♥ Lovisa har ridit premiärturen med Pedro och det gick bra! 

Mys kusar♥♥♥

Fortsatt njutning på betet för de fyrbenta♥

fortsatt badväder:-)

Goa syster med familj är på besök i Lycksele och då passade vi på att bada i Abbartjärn, Brattens lilla paradis överst i byn:-)

Barnen hade tur och fick åka gummiring bakom en båt, det tyckte de var döhäftigt! Tack för det snälla Peder:-)

rolig hopptävling:-)

I lördags var jag o Lovisa till Vindelånäset på en jätterolig tävling hos Anna Spencer:-) För första gången fick Lovisa rida felfritt med Miramis och slutade 3a, vilken överlycklig tjej som kom ut från banan!♥♥ Så roligt att det gick bra, det var de välförtjänta av. Jag var hoppade Della ett par klasser och hon skötte sig superbra! Frånsett ett trähinder som var omålat, dvs träfärgat, det tyckte Della var läskigt o hon fick övertalas att hoppa över, men efter ett par hoppsprång över så gick det bättre o bättre. Annars så klarade hon banan bra. Ida Hammernes var på plats o tog superfina bilder på alla tävlingsekipage!

Superfin huva!

Kunde beställa en huva av Anna som hon skulle testa att göra själv. Vi fick bestämma vilka färger vi ville ha och sen satte hon igång. Och simsalabim! ! Så trollade hon fram en superfin huva, så fint gjord:-) Du är ju för duktig, snälla Anna♥♥

mysig tur:-)

Häromdagen for jag och alla tre barnen o Matilda ut på skogstur med ponnysarna:-) Jag och Matilda fick motionera och de andra red på varsin, Lovisa på Della, Joel på Cirrus och Emilia på Miramis♥ Alla skötte sig superbra! ♥ Så tacksam över dessa kloka och snälla ponnyer. Joel var överlycklig då vi kom hem då han både travat o galopperat galant, så nu fick ridningen plats som intresse förutom fyrhjulingen;-)

fina bilder...

Fina bilder på Lovisa och Miramis på hopptävlingen LD i Vindeln den 28 juni:-)

Badväder:-):-)

Vilket väder vi har just nu!!! Rena utlandskänslan:-) Så det blev bad på Lyckan idag med familjen♥

Hopptävling i Umeå

I går var det dags för Lovisa att tävla i hoppning med Miramis på Hippologum i Umeå. Lovisa o Miramis hade tränat på bra hemma så vi hade bra känsla att det skulle gå bra att hoppa LD+ då vi for:-) Men uppvärmningen gick inte så bra då Miramis var slö i värmen och Lovisa var nervös och svårt att koncentrera sig. .. Så det kändes nervöst då de for in på tävlingsbanan. Till en början gick det bra, men på det femte hindret så tvärstannade Miramis och Lovisa åkte ner i hindret:-( Som tur var gick det bra för Lovisa♥ Men det är bara att ta nya tag o komma igen!  

premie med Grym♥

I torsdags bar det av till Solänget för att köra premielopp med Nordangrym:-) Mikael Melander körde runt lugnt och stabilt på 2.04.7, så det gick bara bra. Grym imponerade på mig då han var så lugn och skötsam hela dagen, resan dit o hem, i tävlingsstallet och ute på banan. Duktiga kuse!♥

trevlig resa till Hoting:-)

I måndags blev jag och flickorna erbjudna att följa med på minisemester till Hoting med Anna o Mats:-) Med husvagnen där bak så drog vi iväg. Väl framme i Hoting blev det ett kvällsdopp och ett glas rött♥Sen igår var det trav i Hoting som vi besökte, med fina hästar och lite spel. Hett som tusan var det hela dagen så det blev ett härligt dopp efter travet.
Snabbjobb med Grym

Känner mig nöjd efter kvällens snabbjobb, Grym travade på i fin stil med tre andra kusar, bla storebror Ruben:-) Det gick i ca 2min fart. Så nu testar vi att köra premielopp på torsdag:-)

Långritt:-)

Igår och idag har jag varit på långritt, från gammplatsen inne i stan till travbanan och tillbaka:-) Dryga 3tim ritt per gång. Vi var 18 ekipage som drog iväg genom stadstrafik och genom skog och över berg, en varierad terräng bjöds vi på under färden:-) Jag red på Gulleman, en god och snäll shire, med ca 1,85 upp till manken! En stadig kille med skonummer 8. Sen på travbanan blev vi bjudna på en god middag och kvällen fortsatte med både gymkana och bad i älven:-) Lovisa och övriga i familjen kom ner på kvällen och Lovisa hade med sig Cirrus, som både blev körd och var med på bad o gymkana, jättekul:-) Som avslutning  så fick de som ville övernatta.
 
 
 
 

Kul hoppträning för Anna Spencer:-)

Intressant o inspirerande träning för Anna Spencer på Tanne hästgård i torsdags:-) Både jag och Lovisa och båda ponnysarna Della och Miramis var med! Det gick jättebra och Della var mycket duktig, med tanke på att hon bara är 4år:-)

RSS 2.0