dressyr:-)

Idag gjorde både jag och Quiz debut i L:B2 på dressyrbanan:-) Det var jättespännande, så spännande att efter en bit in i programmet så tappade jag bort mig, typ en blackout, jag mindes helt plötsligt inte hur jag skulle rida!! Så obehagligt:-( Men en kort stund senare kom jag ihåg igen och kunde fortsätta. .. men felridningen var ett faktum. Jag hade inte varit så nervös innan, men när jag kom in på banan så slog nervositeten till. Quiz var verkligen så duktig och skötte sig jättebra. Då jag blev spänd så blev ju även Quiz spänd, då hon är så känslig och speglar matte direkt♥ Finaste Quiz♥Men kul var det och nu har vi ett protokoll att träna utifrån:-)

premiär!

Igår var det premiär för Emilia och Joel att rida på ridskolan för första gången:-) Joel var lite nervös men det gick jättebra då han kom igång:-) Han fick rida Miramis. Emilia hade längtat länge efter den här dagen så hon var heltaggad att rida! Hon red på Spirit, som för dagen var lite väl lugn, så det gick knappt framåt. Men Emilia kämpade på:-)Lovisa och jag hade hoppträning efteråt, så då fick Miramis motionera en gång till. Jag hade med mig Quiz, som fick testa på studsbommar och mindre hinder. Efter lektionen passade jag och Quiz på att testa dressyrbanan inför tävlingen på söndag:-) Då ska vi rida L:B2 , blir kul!

En av våra änglar♥
Joels val av "tårta";-)


Joel 8år♥

Joel jättenöjd efter att ha fått crosskläder, fyrhjulingsrace med pappa★★
Trevlig dag med bad!

Det blev en trevlig dag med bad för både ungar och ponny:-) Miramis fick följa tjejerna upp till Abbartjärn för ett dopp. Jag, Joel och Emilia tog fyrhjulingen.


hoppning:-)

Lite hoppträning med Pedro o Lovisa♥ Och Rosina var med o tränade med Miramis:-) Tjejerna var så duktiga!:-)

John Moore clinic:-)

I dagarna fyra är det John Moore clinic på Tannegård i Lycksele:-) Jag och Johan♥är på plats och han har skött sig superbra igår (första dagen) och idag ska vi nog börja träna ifrån ryggen, blir spännande!
 
Har hunnit prova tex tan på han hemma;)
 
 

RSS 2.0