Första hopptävlingen Lätt D :-)

Då var första hopptävlingen avklarad för Lovisa:-) Det var nervöst då vi åkte dit, då vi inte riktigt visste hur allt skulle fungera, men till slut fick vi ordning på det mesta och Lovisa kunde fara ut och värma upp. Sen när Lovisas tur kom så var det spännande. .. På första hindret så stannade Miramis:-( men efter att Lovisa tagit ny sats så kom de igång och rundan gick jättebra! Så efteråt fick Lovisa ta emot en ny rosett:-) Så duktig!!
Sista träningen...

Idag blev det sista hopp-passet innan tävlingen imorgon:-) De är så fina Lovisa och Miramis♥♥
 
 

Nordangrym

Fina bilder på Nordangrym tagna Anna Sjögren★★

Första körturen:-)

Var ute och körde Nordangrym för första gången idag, han skötte sig jättebra! Fick Ruben med som sällskap på turen:-)

NORDANGRYM

Nordangrym f. 2012 e. Lundfrigg u. Torpa Gry ue. Moe Odin, fin reslig 2åring färdig för premie. Med trevligt trav o bra kapacitet. Säljes eller ev utleasas till erfaren och duktig tränare. Fri prövningsrätt.
 
Vid intresse kontakta oss för mer information,  mail: charlotta111@hotmail.com eller mobil: 070-5976947

Träningen fortsätter...

Lovisa tränar på med Miramis inför helgens tävling:-) De blir mer o mer samspelt och Lovisa blir mer stabil och säker. Så duktig!

Nordangrym

Lämnade fine Nordangrym på bete hos stall Trevnaden:-) Han blev så lycklig över sina nya kompisar Ruben o Loke! foto: Anna Sjögren

Hoppträning:-)

Lovisa tränar några hopp! Nästa deltävling är ju hoppning:-)★

ponnycupen dressyr

I söndags var det dags för den första deltävlingen av fyra, i ponnycupen:-) Lovisa red LC:1 med Miramis. Trots en del småmissar så kunde de rida runt på nytt personbästa:-) Så duktiga! Det är så bra i denna cupen att en vinner o resten blir tvåor! Så till Lovisas förtjusning, o de andras, så fick de fina blå rosetter:-) Det glömdes totalt bort att ta någon fin närbild på det snygga ekipaget;-)
 

betesläpp:-)


AR träning:-)

I helgen är det AR som gäller för mig o Quiz. Vi for till Ridakademi Norr i Vännäsby igår för att få ett par lektioner av Katrin Wallberg:-) Vi jobbade på igår med skolorna, öppna o sluta på spåret och på volten. Även att ha Quiz mellan bogarna i böjningen och att länga halsen.  

fina Quiz♥

Jag och Quiz är ute en sväng mest varje dag. Jag har försökt klura ut vilket bett som passar henne bäst, ett som man får avslappning och mjukhet i mesta möjliga mån:-) Vi gillar ju att vara ute utan bett, det är ju så trevligt, men jag känner att jag vill träna henne med ett bett också som hon kan trivas med, då det kan vara praktiskt att ha ibland:-) Idag blev det också nya dojjor runt om.

dressyrträning:-)

Jag och Lovisa tränar LC:1 för fullt, vi försöker att gå igenom det med hästarna en till två gånger per dag. Nästa helg är det första deltävlingen i ponnycupen:-) då ska alla rida dressyr, totalt är det 4 tävlingar, där 2 st är dressyr och 2 är hoppning.

dom bästa ambassadörerna♥

Jag och våra gopojkar Milou o Cirrus fick uppdraget att fara och hälsa på trevliga pensionärer på ett äldreboende i stan idag.:-) Det blev ett mycket uppskattat besök, många av de äldre  ville klappa och klia kusarna. Och så fantastiska som de är, så visade de upp sig från sin bästa sida och stod lugnt och lydigt vid varje pensionär för att hälsa och bli klappade. Matte blev så stolt över pojkarna!!
 
 
 

RSS 2.0