Äntligen torsdag!

Emilia var så nöjd idag för att det äntligen är torsdag! Då är det ridskola! Det är så kul och se hur man kan längta till nåt:-)♥


kort från Vännäs:-)

Fick ett fint kort av Lovisa och Pedro, av fotografen Ellen Johandahl, som var och fotade tävlingarna i Vännäs i helgen:-) Tack för det!:-)

ponnycupen dressyr:-)

Full rulle i helgen med hoppning igår och dressyr idag:-) Lovisa o Miramis gjorde personbästa idag i LC:1 i dressyr i ponnycupen, så duktiga♥♥ Idag var det den sista av fyra deltävlingar i ponnycupen, där en slutar som vinnare och de andra som gjort minst 3 av 4 deltävlingar blir tvåor:-)

hoppning i Vännäs:-)

Idag for vi till Vännäs på hopptävling. Lovisa o Pedro startade först i LC, där de red en jättefin runda med felfritt i både grunden o i omhoppningen:-) Sen ville Lovisa testa LB, men där blev det ett stopp på femte hindret, så det var lite synd. Men trots det är vi nöjda med dagen:-) Snälla Linnea hjälpte oss att rida Miramis i LD, det gick kanonbra med en felfri runda! Det var så bra att han fick gå runt på ett bra sätt och bra för Lovisa att se Miramis på banan:-) Vi är så tacksamma för din hjälp, kram:-)

hoppträning:-)

Igår var vi på hoppträning på ridskolan:-) Lovisa var med på Pedro, det gick jättebra, Pedro var över förväntan lugn trots att det var 5 andra ponnyer inne samtidigt i ridhuset. Han var väldigt stressad då han kom till oss då vi köpte honom, men han har börjat successivt lugna ner sig alltmer:-) Della fick också följa med efter att ha haft en skön vila på ett par veckor, hon har nog behövt det då hon vuxit litegrann. Jag och Della hade kul på träningen och fick träna på tre kombinationer. Blev tyvärr dåliga bilder på Pedro o Lovisa, telefonen och jag kom inte riktigt överens:-(

Emilia helnöjd:-)

Emilia lyser som en sol då vi far på ridskolan för lektion:-) Hon tycker det är så kul! Man kan bara njuta av att se sin lyckliga dotter♥♥♥ I torsdags var det dags att rida Lillen och Emilia skötte om honom noggrant både före och efter lektionen.


Lycklig tjej♥♥

Idag var lyckan gjord för Lovisa då hon och Pedro gjorde sin första tävling tillsammans:-) Det gick över förväntan och resulterade i två felfria rundor i LC och LB:-):-) Lovisa som var rätt så nervös före, red jättefint och fine Pedro gick som tåget över alla hinder! Stolt mamma och pappa♥

dressyrträning

Lovisa och Miramis har varit på dressyrträning på ridskolan:-)

livet är härligt:-)

Jag och Lovisa har varit flitiga och varit på en del hoppträningar, tränat både för Anna Norgren och Anna Spencer:-) Och det är lika roligt varje gång! Nu har även Quiz fått vara med och pröva på lite hoppning och det verkar hon tycka är kul! Underbara häst♥♥♥ Lovisa har hoppat både Miramis och Pedro. Della har också varit med på träning, så det är full rulle hemma hos oss:-)

RSS 2.0